Je kan je nu aanmelden!

Wachtlijst

Fijn voor mij maar misschien iets minder fijn voor jou, want sinds kort heb ik een wachtlijst. Zodra ik weet wanneer iemand zijn traject afloopt dan laat ik dit jou direct weten. En kan je snel met mij werken aan jouw doelstelling.

  3

  plekken beschikbaar vanaf juli

  Twijfel je nog steeds?

  Deze mensen gingen de uitdaging ook aan!

   

  Deze tips vinden mijn klanten enorm waardevol en daarom geef ik ze gratis weg.

  Martine Lokhorst

   

  De begeleiding en coaching die Brendan geeft, zijn van hoog niveau. Het is duidelijk dat hij veel van zijn vak af weet. Hij vraagt door om doelen helder en realistisch te krijgen en ook met blessures heb ik prima kunnen trainen bij hem. Hij is creatief in zijn aanpak wat onder andere blijkt uit de manier waarop hij met het Coronatijdperk is omgegaan: binnen een week had ik alternatieve trainingen met een volwaardig schema. Kortom: een fantastische coach en trainer!

  Berry van Ruth

   

  Zelf was ik op zoek naar iemand die een andere kijk op trainen heeft, omdat ik al langdurig met een schouderblessure liep. De combinatie van oefentherapie en PT heeft ervoor gezorgd dat de pijn in mijn schouder enorm heeft afgenomen.We zijn momenteel op een punt dat ik weer het plezier heb terug gevonden in het trainen! Naast de goeie trainingen, is Brendan ook altijd bezig met jou als persoon. dit vind ik een enorm fijne extra van de trainingen. Voor mij is Brendan een topper en hoop dat we nog lang samen blijven trainen!

  Jasper Stoovelaar

   

  Brendan weet je op een leuke manier te motiveren om jouw sportdoelen te behalen. Door zijn opleiding weet hij heel veel over spieren en gewrichten, maar ook over de juiste voeding. Voordat ik met Brendan trainde had ik vaak last van sportblessures en kwam ik niet echt vooruit mbt spiergroei, maar dat is nu gelukkig voorbij.

  Bel nu
  Gratis Intake