Trainen met klachten

Boek gratis intake

Wil je ondanks jouw lichamelijke klachten kunnen trainen of na jouw herstel weer fit worden? Met de combinatie van personal training en oefentherapie help ik je verder!

Niet jouw standaard personal trainer

Ik ben namelijk opgeleid als oefentherapeut. Iemand die mensen zoals jij helpt om te herstellen van jouw klachten. Dit pas ik toe bij het merendeel van mijn klanten. Dit doe ik alleen niet als oefentherapeut, maar in de rol van personal trainer.

 

Wat ik onder mijn klanten terugzie is dat ze een traject instappen met lichamelijke klachten, maar dat ze met verloop van tijd steeds meer kunnen.

 

Wat is er uniek aan de trajecten?
We nemen de tijd voor je;
Bepalen het juiste instapniveau en;
Leggen alle keuzes die we maken in Jip en Janneke-taal uit.

Tenniselleboog

Lage rugklachten

Wat kan je wel screening

De stappen die we doorlopen:

Kennis maken met een kopje koffie of thee

Het begint allemaal met contact opnemen. Uiteraard ook als je met vragen zit. Ik denk graag met je mee. Het snelste contact krijg je door te bellen of een contactformulier in te vullen. Het belangrijkste is dat jij die eerste stap zet, daarna help ik je verder.

Intake en plan maken

De intake en fysieke testen zijn nodig om een goede fundering te leggen voor het traject. Het is belangrijk voor mij om de situatie in kaart te brengen, zodat we de training ook goed kunnen afstemmen op jou als persoon en de doelen die je gesteld hebt.

Aan de slag

Wanneer de vorige stappen goed doorlopen zijn kunnen we starten met het traject. Tijdens de trainingen neem ik je mee in mijn denkproces en zal je merken dat je stapje voor stapje dichter bij je doel komt.

Verbeteringen doornemen

Er is niet zoiets als een standaard traject. Dingen kunnen met de tijd veranderen dus is het nodig om één keer in de zoveel tijd de vooruitgang vast te leggen en samen te kijken of we nog op de goede weg zijn.

Wanneer kan je beter een deurtje verder kijken?

 

Als je:

  • Nog niet bereid bent om de teugels terug te pakken
  • Op dit moment oké bent met je huidige situatie
  • Geen tijd en moeite wilt investeren in je gezondheid

Wanneer is het een match?

 

Als je:

  • Jouw therapeut vaker ziet dan je vrienden
  • Ondanks een lichamelijke klacht heel graag weer wilt sporten
  • Vertrouwen wil terugkrijgen in je lijf

Contact

    Bel nu
    Gratis Intake