Je kan je nu aanmelden!

Weer pijnvrij kunnen sporten met een tenniselleboog?

Fit willen worden en weer volop jouw arm kunnen gebruiken, hoe fijn zou dat zijn? Het is mogelijk mits we ons houden aan een aantal zaken. Daar vertel ik je straks meer over.

Ik kan toch ook naar de fysio?

 

Ja dat kan zeker en dat raad ik je ook niet af. Wat ik eerlijk moet bekennen is dat ik de tijd die de gemiddelde therapeut voor jou uittrekt alleen al gebruik om te evalueren hoe het is gegaan. Ik zeg soms wel eens “gelukkig ben ik geen fysio, want dan had ik je misschien ook niet verder kunnen helpen”. Een elleboog vraagt nou eenmaal tijd en aandacht om te herstellen. Niet alleen van jou, maar ook van mij.

 

Kan ik jou helpen met jouw elleboog? 

 • Je bent naar meerdere therapeuten geweest zonder resultaat
 • Je hebt de klacht langer dan 4 maanden
 • Je hebt een einddoel in iets wat je weer zou willen/ kunnen

 

Wanneer zijn wij geen match? 

Ja het klinkt gek maar ik help niet iedereen. Vooral omdat ik ook echt iets van jouw motivatie vraag. Als jij je kan vinden in de onderste drie punten dan mag je een deurtje verder kijken.

 

 • Als je denkt dat ik de pijn eruit masseer
 • Als je niet bereid bent om te sporten ondanks je elleboog
 • Als je voor iedere oplossing drie andere problemen hebt

Wil jij dit?

 • GEDETAILLEERDE OP JOUW LIJF GESCHREVEN OEFENINGEN
 • WETEN WAT JE JUIST WEL NOG KAN?
 • IEMAND DIE DE TIJD VOOR JE NEEMT

Waarom zou het bij jou werken?

 

Dat kan ik je natuurlijk niet beloven, maar wat ik zeker weet is dat je de oefeningen die je normaal gesproken mee krijgt om thuis te doen, niet doet. En misschien is dat waarom ik snel resultaat weet te behalen bij mijn mensen. Tijd en de juiste omgeving om stap voor stap iemand sterker te maken. Wat is de laatste keer dat jij meetbaar vooruitgang hebt geboekt bij jouw therapeut? 

Wat kan ik voor jou doen?

 

Het lijkt mij ontzettend leuk om óók jou te laten ervaren wat ik anders doe dan andere therapeuten. Want ja hoe zou ik moeten omschrijven hoe chocola smaakt, terwijl het proeven alle woorden overbodig maakt.

 

 

Wil jij opbouwend leren trainen met een blessure?

 

Jouw eerste stap naar een beter herstel is het achterlaten van je gegevens. Dan drinken we binnen de kortste keren een kopje koffie en ga ik luisteren waar ik jou mee kan helpen. Ik ben benieuwd welke strubbelingen jij ervaart in jouw dagelijkse leven. En misschien nog belangrijker wat jij graag weer zou willen doen.

Het gaat altijd in de eerste plaats om de persoon en niet om de klacht.

De eerste inspanningen beginnen hier! 

 

Even het contactformulier in vullen

  Bel nu
  Gratis Intake