Je kan je nu aanmelden!

voor maar

60,-

Wat kan je wél screening?

Je weet dat het niet zo is, maar je voelt je haast invalide. Sporten lijkt een verre droom en constant loop je tegen jouw beperking aan. Wist je dat veel van mijn klanten tegen verwachting in gelijk kunnen sporten?

Voel je niet langer patiënt

 

Het had niet veel gescheeld of je had de hoop om ooit weer te kunnen sporten opgegeven. Iedereen legt de focus op wat je allemaal niet meer kan. Goed bedoelt, maar wat veel waardevoller is: wat kan je nog wel?

 

Weg met die drempels

Veel mensen zonder pijntjes vinden het al lastig om te beginnen het sporten, omdat de drempel zo hoog is. Diezelfde drempel is waarschijnlijk nog hoger voor mensen met een pijntje hier en daar zoals jij. Ik ben er voor jou om deze drempel compleet plat te walsen.

 

Oneindig veel keuze

Er bestaan ontelbaar veel oefeningen en er is enorm veel mogelijk om een oefening aan te passen aan jouw lichaam. Iets wat naar mijn mening ook al zou moet gebeuren bij mensen zonder klachten, maar bij jou des te belangrijker.

 

Je kan nog steeds doelen stellen en halen

Waarschijnlijk mag je nog wel zwemmen, fietsen en wandelen. Maar wat nou als je nog steeds van alles wilt en niet wilt leven alsof je vastzit in de tweede versnelling? Er is vaak meer mogelijk dan je denkt, maar hiervoor moet iemand de tijd voor je nemen. Zoek niet verder, ik help je meer dan graag!

 

Wil jij:

  • Zien welke mogelijkheden je nog hebt
  • Inzicht in je klachten bij het sporten
  • Een trainingsschema waarmee je zelfstandig durft te sporten

 

Dan mag, of nee dan moet je mij bellen. Ik neem contact met je op zodra ik mijn volgende pauze heb

Ben jij dit?

  • JE DURFT NIET ZELFSTANDIG TE SPORTEN
  • JE BENT HET ZAT OM JE EEN PATIËNT TE VOELEN
  • JE WEET WAT JE NIET MEER KAN, MAAR WAT KAN JE EIGENLIJK NOG WEL?

Wat kan ik verwachten?

 

Het begint met een kennismaking waarbij alles mondeling in kaart wordt gebracht. Tijdens die kennismaking ga je kort bewegen zodat ik een idee krijg met wie ik te maken heb. Op basis hiervan stel ik een trainingsschema voor je op. De oefeningen uit het schema nemen we samen door zodat je hier zelfstandig mee kan sporten. Als het nodig is maak ik aanpassingen waarna jij je eigen trainingsschema toegestuurd krijgt per email.

De eerste inspanningen beginnen hier! 

 

Even het contactformulier in vullen

    Bel nu
    Gratis Intake