fbpx

Referenties

Op zoek naar een personal trainer zijn wij bij Brendan terecht gekomen. Vanaf het eerste moment was het de juiste match. Samen hebben we realistische doelen gesteld voor de komende 6 maanden. Vooral de combinatie van sport en voeding was voor ons belangrijk.

Brendan heeft goede trainingsschema’s gemaakt waarbij er veel rekening gehouden is met wat we vooral ook leuk en fijn vonden om te doen. Als de oefeningen als prettig en leuk worden ervaren motiveert dat. In de oefeningen zat een juiste opbouw waardoor we zichtbaar vooruit zijn gegaan zonder al te veel spierpijn 😃.

Waar we vooral nu ook nog heel veel aan hebben, is de grondigheid waarmee hij je de oefening aanleert. Zo voel je en weet je dat je de juiste spieren traint dus je oefening optimaal benut.

Brendan luistert naar je denkt mee en houdt rekening met wie jij bent wat je wil en wat je kan maar blijft je wel uitdagen om een stap verder te gaan. Iedere keer na het sporten zijn we met een goed gevoel naar huis gegaan. Soms zelfs een beetje trots.

Op het gebied van de juiste voeding combineert hij spieropbouw met een eventuele wens om af te vallen. Hij denk mee, lijkt soms je te controleren maar dit voor het juiste doel. Het is echt een stok achter de deur. We hebben veel nieuwe inzichten in voeding gekregen.

Kortom 2 hele tevreden meiden. Na 6 maanden hadden we genoeg ervaring om het voorlopig zelf te doen maar zullen in de toekomst wellicht van zijn expertise weer gebruik maken.

Suzan en Linda

We trainen nu voor een tweede keer drie maanden bij Brendan. Hij is een rustige personal trainer met veel geduld. Altijd een positieve benadering. Wat ons goed bevallen is, dat hij in het aanleren van de oefeningen perfectionistisch te werk gaat. Hierdoor voorkom je blessures. Hij denkt ook mee in het aanpassen van de oefening bij bestaande blessures. Goede begeleiding. We hebben door uitleg tijdens de trainingen ook veel geleerd. Ons doel is in ieder geval bijna bereikt!
Ons doel was afvallen en vooral sterker worden. Het was de investering in onze gezondheid zeker waard.

Cheyenne en Jacqueline

Een jaar geleden was ik begonnen met trainen bij Brendan, met als doel sterker te zijn. In het jaar daarvoor had ik zware medische behandelingen moeten ondergaan en heb ik moeten ervaren hoe zwak het lichaam kan worden. Na deze behandelingen had ik ook voor een lange periode bij de fysiotherapeut mijn conditie moeten herstellen.

Eenmaal “hersteld” zocht ik iemand die mij een soort houvast kan geven en de transitie periode, van fysio naar zelfstandig sporten, te begeleiden. En toen kwam ik Brendan tegen.
Bij onze eerste kennismaking sessie heeft hij mij laten zien dat hij verstand heeft van krachttraining (dacht ik). En toen ik eenmaal besloten had om met hem samen door te gaan, toen pas heeft hij mij laten zien wat krachttraining echt betekent.

Ik kon de trap niet aflopen na onze eerste sessie. En de periode daarna had ik heel veel pijn. Goed pijn. Pijn die bewijst dat ik echt tot mijn uiterste door kan gaan met mijn eigen kracht. En doorgaans wordt de pijn steeds minder en voel ik mij sterker dan ooit.

Een jaar geleden had ik nooit gedroomd dat ik 60 kg kan deadliften of dat ik 30 kg kan squatten. Op dit moment kan ik deze oefeningen door blessure helaas niet tot mijn uiterste oefenen. Maar ook hierin heeft Brendan mij heel goed begeleid. Zo heeft hij bijvoorbeeld mijn oefenschemas zodanig aangepast zodat de blessure niet meer terugkomt en dat ik nog lang met plezier kan sporten.

Zelfstandig sporten kan ik nu wel maar de extra uitleg over de techniek en steeds meer uitdagingen van Brendan zijn de pluspunten die ik kan gebruiken en nog steeds zal benutten. Ik kan hem zeker aanraden.

Ina

Het sporten doe ik nu regelmatig, twee keer in de week en ik merk dat ik steeds sterker word. Ik heb meer energie en het resultaat is ook te zien. Dat motiveert mij nog meer.
Het daadwerkelijk afvallen dat schommelt maar ik ben er tot nu toe erg blij mee.

Rinaldo

Ons enthousiasme is zo groot en daarom na deze 3 maanden een nieuw contract bij Brendan voor 6 maanden afgesloten. De begeleiding en uitleg van Brendan is goed. Wij zijn enthousiast!

Max en Tamara
56 en 51 jaar

Brendan, naamgever van en PT bij Nieuwenhuis Oefentherapie en Training, is een rustige maar gedreven professional. Met een helder verhaal zet hij trainen en eten voor je op een rij. De trainingen zelf zijn afwisselend en uitdagend. Je leert, groeit en ziet resultaat zonder dat je alleen maar bezig bent met trainen.
Brendan is daarnaast een gezellige en goedaardige trainer. Voor iedereen toegankelijk. Zoek je hulp bij verantwoord trainen mét resultaat onder goede begeleiding dan adviseer ik Brendan je van harte aan!

Sergio
48 jaar

Na jarenlang last van vele klachten in me pols, knie en rug ben ik samen met Brendan gaan trainen. Ik word goed geholpen, de uitleg is duidelijk en merkte na een paar weken trainen dat mijn rugklachten enorm zijn verminderd! Ben enorm blij met hem als personal trainer en raad het daarom iedereen aan!

Heel fijn om op een manier geholpen te worden door middel van je eigen sport. Vele fysios afgeweest maar uiteindelijk hier terecht gekomen, wat me heel erg geholpen heeft!

Toen ik begon met trainen samen met Brendan had ik last van nekklachten. Achteraf bleek dit te zijn door een verkeerde houding tijdens het deadliften en push-ups. Door middel van geleidelijk aan meer tips te geven kan ik nu trainen zonder pijnklachten en daar bovenop zijn mijn prestaties verbeterd!

Yasemin
23 jaar

Net als vele mensen had ook ik jarenlang dagelijks last van mijn onderrug. Al na de eerste sessie met Brendan bleek dat ik een verkeerde houding had. Dit had hij geconstateerd middels het maken van foto’s en diverse filmpjes tijdens het sporten (hardlopen). Na hier enkele weken samen aan gewerkt te hebben en met tips & tricks er zelfstandig mee aan de slag te zijn geweest heb ik nagenoeg geen last meer van mijn onderrug. Dit, met dank aan de manier van aanpak en het inzicht van Brendan.

Roeland
27 jaar