Personal training in Nieuw-Vennep

Boek gratis intake

Wil je graag op een veilige en verantwoorde manier je doelen behalen? Dan is personal training iets voor jou!

Waar geloof ik heilig in

 

Ik geloof dat wanneer jij je kleine gewoontes eigen maakt, je meer bereikt op de lange termijn. In plaats van wanneer je 6 weken alles geeft wat je hebt. We verruilen slechte gewoontes voor goede routines. 

We kiezen voor een positieve benadering en focussen op wat jij wel kunt. Dit doen we met een bijzonder laagdrempelige aanpak. Ik maak complexe kennis begrijpbaar in praktische oplossingen.

Kies het programma wat bij je past

 

Zo weet je zeker dat je een abonnement hebt die bij jouw wensen en doelen aansluit. Heb je interesse, maar zou je niet weten welke abonnement er bij jou past? Neem dan gerust contact op.

Pijnklachten

21 dagen challenge

Afvallen

Duo training

 

Duo training is perfect voor mensen die graag samen trainen. Of dit nou met je partner, een vriend of een vriendin is. Een personal training sessie op maat, maar dan voor twee. De kracht van duo personal training is dat je elkaar kunt uitdagen en motiveren!

Dit alles voor maar iets meer dan de helft van de prijs per persoon!

Ik wil me aanmelden!

Twijfel je om aan de slag te gaan?

Laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden of doe de gratis intake. Zo kom de er achter wat er nodig is om aan de slag te gaan.

Gratis Intake aanvragen

Ben jij geïnspireerd en wil je meer weten? Maak gebruik van onze gratis intake om kennis te maken. Vul onderstaand je gegevens in. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op voor het inplannen van een intakegesprek.

    Bel nu
    Gratis Intake