Brendan Nieuwenhuis

Ik ben Brendan Nieuwenhuis, jouw specialist in oefentherapie en personal training. Inmiddels heb ik diverse opleidingen gevolgd om mijn cliënten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden naar het resultaat dat ze willen.

 

Toch ben ik niet wat je van het stereotype personal trainer zou verwachten. Cliënten vinden mij vaak rustiger en toegankelijker dan ze hadden verwacht. Dat gezegd hebbende probeer ik altijd zo goed mogelijk alles af te stemmen op de persoon in kwestie. Je kan wel zeggen dat ik veel waarde hecht aan het stukje “personal” bij het uitoefenen van personal training.

 

Deze persoonlijke aanpak sijpelt ook door bij het geven van oefentherapie. Het is belangrijk dat jij je serieus genomen voelt. Ik zal dan ook de laatste zijn die je als een nummertje behandelt. Vanaf het eerste gesprek probeer ik om je zo goed mogelijk te begrijpen. Het is dan ook belangrijk om te weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Door duidelijk met elkaar te communiceren en hiernaar te handelen zorg ik dat mijn cliënten tevreden de deur uit lopen.

Opleidingen

BSc Oefentherapie Mensendieck

Hogeschool van Amsterdam

Module Healthcoach

Chivo, kennisinstituut vitaliteit & leefstijl

Module Functioneel trainen

Chivo, kennisinstituut vitaliteit & leefstijl

Leergang Sportoefentherapie

Pronaos Academy

Wat andere zeggen

“We trainen nu voor een tweede keer drie maanden bij Brendan. Hij is een rustige personal trainer met veel geduld. Altijd een positieve benadering. Wat ons goed bevallen is, dat hij in het aanleren van de oefeningen perfectionistisch te werk gaat. Hierdoor voorkom je blessures. Hij denkt ook mee in het aanpassen van de oefening bij bestaande blessures. Goede begeleiding. We hebben door uitleg tijdens de trainingen ook veel geleerd. Ons doel is in ieder geval bijna bereikt!
Ons doel was afvallen en vooral sterker worden. Het was de investering in onze gezondheid zeker waard.”

 

Cheyenne en Jacqueline

“Brendan, naamgever van en PT bij Nieuwenhuis Oefentherapie en Training, is een rustige maar gedreven professional. Met een helder verhaal zet hij trainen en eten voor je op een rij. De trainingen zelf zijn afwisselend en uitdagend. Je leert, groeit en ziet resultaat zonder dat je alleen maar bezig bent met trainen.
Brendan is daarnaast een gezellige en goedaardige trainer. Voor iedereen toegankelijk. Zoek je hulp bij verantwoord trainen mét resultaat onder goede begeleiding dan adviseer ik Brendan je van harte aan!”

 

Sergio

“… Brendan luistert naar je denkt mee en houdt rekening met wie jij bent wat je wil en wat je kan maar blijft je wel uitdagen om een stap verder te gaan. Iedere keer na het sporten zijn we met een goed gevoel naar huis gegaan. Soms zelfs een beetje trots…”

 

Suzan en Linda

“Een jaar geleden was ik begonnen met trainen bij Brendan, met als doel sterker te zijn. In het jaar daarvoor had ik zware medische behandelingen moeten ondergaan en heb ik moeten ervaren hoe zwak het lichaam kan worden… Eenmaal “hersteld” zocht ik iemand die mij een soort houvast kan geven en de transitie periode, van fysio naar zelfstandig sporten, te begeleiden…“ En doorgaans wordt de pijn steeds minder en voel ik mij sterker dan ooit…”

 

Ina

Contact

    onze partners