Brendan Nieuwenhuis

Ik ben Brendan Nieuwenhuis, jouw specialist in oefentherapie en personal training. Ik heb diverse opleidingen gevolgd om mijn cliënten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden naar het resultaat dat ze willen.

 

Toch ben ik niet wat je van het stereotype personal trainer zou verwachten. Cliënten vinden mij vaak rustiger en toegankelijker dan ze hadden verwacht. Dat gezegd hebbende probeer ik altijd zo goed mogelijk alles af te stemmen op de persoon in kwestie. Je kan wel zeggen dat ik veel waarde hecht aan het stukje “personal” bij het uitoefenen van personal training.

 

Deze persoonlijke aanpak sijpelt ook door bij het geven van oefentherapie. Het is belangrijk dat jij je serieus genomen voelt. Ik zal dan ook de laatste zijn die je als een nummertje behandelt. Vanaf het eerste gesprek probeer ik om je zo goed mogelijk te begrijpen. Het is dan ook belangrijk om te weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Door duidelijk met elkaar te communiceren en hiernaar te handelen zorg ik dat mijn cliënten tevreden de deur uit lopen.

Opleidingen

BSc Oefentherapie Mensendieck

Hogeschool van Amsterdam

 

Een sterke fundering om klachten te herkennen en deze met een totaalaanpak te verhelpen en in de toekomst te voorkomen. Een grote focus ligt op het zelfredzaam maken van de klant.

Minor Nutrition and Health Promotion

Personal Trainer

 

Volgens de richtlijnen van de NSCA opgeleid waarbij er geleerd wordt om als personal trainer een veilige trainingssituatie te creëren en efficiënte trainingsprogramma’s te ontwerpen.

Module Healthcoach

Chivo, kennisinstituut vitaliteit & leefstijl

 

Door klanten op hun gedrag te coachen kan de klant niet alleen doelen bereiken, maar ook resultaat vasthouden op gebied van gewichtsverlies, slaapverbetering, stressvermindering en het hebben van meer energie.

Module Functioneel trainen

Chivo, kennisinstituut vitaliteit & leefstijl

 

Een hoog aangeschreven personal training opleiding waarbij er vooral ingegaan wordt op het starten en het vol blijven houden van het sporten. Daarnaast een extra verdieping op het trainen voor een sport en conditieverbetering.

Leergang Sportoefentherapie

Pronaos Academy

 

Aandacht voor het verhelpen en het omgaan met sportblessures waardoor deze altijd vroegtijdig in een traject herkent, en vaak zelfs voorkomen, kunnen worden.

Leestip!

Mijn 3 favoriete artikelen

Niemand zit erop te wachten om geblesseerd te raken. Het kan je beperken in je doen en laten. Daarnaast kan het pijnlij...

Hoe het is om met mij te trainen?

Lees hier de ervaringen van andere

Ik train al een tijdje met Brendan en mijn ervaring is dat hij ook sport gerelateerd kan trainen. Ik wilde mijn houding met bowlen verbeteren en daar heeft hij hele goede ideeen over. Bijvoorbeeld balans oefeningen. Ik merk dat ik echt vooruit ga door deze trainingen. Dus als u ook echt een goede trainer wil zoek dan contact met Brendan.

Marleen Stoovelaar

Marleen Stoovelaar

Brendan is een zeer professionele trainer die het beste in je boven haalt. Kijkt naar wat JIJ kan en wil en helpt je daarbij. Als je fysieke klachten hebt, dan luistert hij en stelt de juiste vragen om een trainingsschema op te stellen. En geloof het of niet.... het werkt!! Je zult versteld staan wat er allemaal voor je mogelijk is. Ik voel mij in ieder geval veel fitter dan voordat ik bij Brendan trainde 💪🏻

José Kempff

José Kempff

Gestart met Brendan na de diagnose kanker. Ik wilde fitter worden. Ik ben denk ik lastiger te begeleiden ivm mijn ziekte maar het is echt fantastisch hoe Brendan hiermee omgaat! Persoonlijke aandacht en transparante communicatie sieren de aanpak van Brendan. Echt een top gozer die ik zeker aanraad als je fitter wilt worden.

Michel van Teijlingen

Michel van Teijlingen

Contact

    Misschien vind je dit ook interessant?

    Onze partners

    Bel nu
    Gratis Intake