Gratis Intake aanvragen

 

Ben jij geïnspireerd en wil je meer weten? Maak gebruik van onze gratis intake om kennis te maken. Vul onderstaand je gegevens in. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op voor het inplannen van een intakegesprek.

  Gijs Nieuwenhuis
  Gijs Nieuwenhuis
  2021-03-18
  Hoi Brendon we hebben altijd een fijn therapie uur. Hierin staat het lichaam vooraan maar er is ook altijd ruimte om een stuk werkervaringen met elkaar te delen. Je doet het zeer professioneel ondanks de uitdagingen in deze Corona-tijd heb je er toch een positieve invulling aan weten te geven. Elke week zie ik weer uit naar het positieve en lichamelijk intensieve uur!! Succes met je verdere ontwikkeling.
  Yvonne van der Peijl - Kempen
  Yvonne van der Peijl - Kempen
  2021-03-08
  Brendan stelt de juiste vragen en luistert ook naar wat je niet zegt. Ik ben heel blij met hem als voedingscoach en met het resultaat dat ik door zijn coaching al heb behaald!
  Claudia Imamkhan
  Claudia Imamkhan
  2021-03-04
  Brendan weet je heel goed te motiveren ondanks de lichamelijke klachten. Zeker een aanrader!
  Sharon Schoppema
  Sharon Schoppema
  2021-03-01
  In de afgelopen periode heb ik gebruik gemaakt van Brendan zijn diensten als Personal Trainer. Na een uitgebreide intake maakt Brendan een plan met je waar je aan gaat werken irt conditie of andere uitdagingen. Brendan bereidt de individuele begeleiding/lessen voor, stemt dit met je af. Hierbij houdt hij rekening met je gesteldheid of eventuele belemmeringen die je wellicht hebt. Hij stimuleert je om een schepje erboven op te doen of remt je af wanneer je iets te fanatiek bent. Spierpijn is nooit het doel. Tussentijds is mijn teen gebroken en Brendan past de lessen hier op aan. Desgewenst geeft hij adviezen met betrekking tot voedingen en gelieerd gedrag hieraan. Ook hier is Brendan zeer deskundig in gebleken. Brendan als persoon is open, benaderbaar en integer. Hij houdt conform COVID-19 regels afstand. Ik beveel Brendan als PT in sportbegeleiding absoluut aan.
  Michel Van Teijlingen
  Michel Van Teijlingen
  2021-02-10
  Gestart met Brendan na de diagnose kanker. Ik wilde fitter worden. Ik ben denk ik lastiger te begeleiden ivm mijn ziekte maar het is echt fantastisch hoe Brendan hiermee omgaat! Persoonlijke aandacht en transparante communicatie sieren de aanpak van Brendan. Echt een top gozer die ik zeker aanraad als je fitter wilt worden.
  Marleen Stoovelaar
  Marleen Stoovelaar
  2021-01-30
  Ik train al een tijdje met Brendan en mijn ervaring is dat hij ook sport gerelateerd kan trainen. Ik wilde mijn houding met bowlen verbeteren en daar heeft hij hele goede ideeen over. Bijvoorbeeld balans oefeningen. Ik merk dat ik echt vooruit ga door deze trainingen. Dus als u ook echt een goede trainer wil zoek dan contact met Brendan.
  A. Lokhorst
  A. Lokhorst
  2021-01-29
  Toen ik anderhalf jaar geleden begon met trainen bij Brendan, deed ik niets meer aan sport. Dit in combinatie met een zittend beroep maakte dat ik wist dat er iets moest veranderen. Mijn oorspronkelijk doel was dan ook sporten op zich. Gaandeweg merk ik dat ik sterker word en meer uithoudingsvermogen heb. Brendan bedenkt steeds weer manieren om het trainen zo effectief mogelijk te maken en ook wanneer het nodig is ergens extra aandacht aan te besteden doet hij dat, bijvoorbeeld toen ik last had van rugklachten. Voorlopig ga ik hiermee door.
  Nicoline de Haas
  Nicoline de Haas
  2021-01-24
  Ik ben nu anderhalf jaar bij Brendan aan het trainen, en het is nog elke week een feestje. Buiten de trainingen zijn de handvaten die hij geeft geweldig. Even sparren over hoe de week geweest is, en vooral waarom je dingen zo doet. Deze momenten zijn heel verhelderend, en na er soms even over nagedacht te hebben altijd waar. De voedingsapp is zeker handig, heerlijke recepten en je kan hiermee toch je doel bereiken. Mocht je een coach zoeken dan zeg ik, ga naar Brendan! Hij helpt goed om je doelstellingen te behalen. Of het gaat om fit te worden/blijven of je ideale gewicht te bereiken de ideale coach.
  David Oldenburg
  David Oldenburg
  2020-12-11
  Ik had al een tijd last van onderrugklachten en altijd heel actief met fitness bezig geweest. Door uitvoerig gesproken te hebben met Brendan ben ik meer te weten gekomen over rugklachten en oefeningen die helpen klachten te reduceren. Door goed op mijn houdig te letten en hier bewust van te zijn heeft mij dit erg geholpen in het dagelijks leven en tijdens het sporten. Ik zou de personal training/oefentherapie van Brendan Nieuwenhuis zeker aanraden bij klachten.
  Marcel Kempff
  Marcel Kempff
  2020-12-04
  Ik ben zeer blij met Brendan als coach. Hij haalt het beste in mij naar boven en motiveert mij om gezond te zijn. Ondanks mijn blessures stelt hij mij in staat om toch te kunnen trainen.
  Bel nu
  Gratis Intake