Wat zijn de

Ervaringen van anderen? 

Brendan stelt de juiste vragen en luistert ook naar wat je niet zegt. Ik ben heel blij met hem als voedingscoach en met het resultaat dat ik door zijn coaching al heb behaald!

Yvonne van der Peijl

Yvonne van der Peijl

Gestart met Brendan na de diagnose kanker. Ik wilde fitter worden. Ik ben denk ik lastiger te begeleiden ivm mijn ziekte maar het is echt fantastisch hoe Brendan hiermee omgaat! Persoonlijke aandacht en transparante communicatie sieren de aanpak van Brendan. Echt een top gozer die ik zeker aanraad als je fitter wilt worden.

Michel van Teijlingen

Michel van Teijlingen

Brendan is een zeer professionele trainer die het beste in je boven haalt. Kijkt naar wat JIJ kan en wil en helpt je daarbij. Als je fysieke klachten hebt, dan luistert hij en stelt de juiste vragen om een trainingsschema op te stellen. En geloof het of niet.... het werkt!! Je zult versteld staan wat er allemaal voor je mogelijk is. Ik voel mij in ieder geval veel fitter dan voordat ik bij Brendan trainde 💪🏻

José Kempff

José Kempff

Ik kwam met een schouderblessure binnen dus het schema was erg aangepast op mijn blessure. Ik wilde een nieuwe impulse, andere oefeningen en de juiste technieken voor de oefeningen krijgen. Mijn motivatie was zoek en die heb ik weer gevonden ondanks de blessure, die overigens nu bijna weg is en sterker geworden is! Ben blij en dankbaar voor de afgelopen 3 maanden aangezien ik nu weer de goeie richting op kan! Thanks

Martin van Bentem

Martin van Bentem

Hele fijne, deskundige en persoonlijke begeleiding. De trainingen sluiten goed aan op mijn doelen en Brendan denkt altijd mee in het belang van mij. Ook in deze gekke tijd rondom de Corona maatregelen zorgt hij voor een goede coaching en blijft hij motiveren.

Marjolein van de Velde

Marjolein van de Velde

Ik train al een tijdje met Brendan en mijn ervaring is dat hij ook sport gerelateerd kan trainen. Ik wilde mijn houding met bowlen verbeteren en daar heeft hij hele goede ideeen over. Bijvoorbeeld balans oefeningen. Ik merk dat ik echt vooruit ga door deze trainingen. Dus als u ook echt een goede trainer wil zoek dan contact met Brendan.

Marleen Stoovelaar

Marleen Stoovelaar

Twijfel je nog steeds?

Deze mensen gingen de uitdaging ook aan!

 

Deze tips vinden mijn klanten enorm waardevol en daarom geef ik ze gratis weg.

Sergio Schouten

 

Het blijft vreemd dat je blij kan zijn dat iemand zorgt dat je tot het gaatje gaat. En toch is dat met Brendan het geval. Als stok achter de deur en coach zorgt hij ervoor dat ik op een verantwoorde manier train. Rekening houdend met mijn op dat moment geldende trainingsdoelen en drukte. Brendan heb ik leren kennen als een sociale persoon met een zeer goed gevoel voor de fysieke kanten van mensen. Hij is duidelijk in wat hij wilt dat je doet en waarom. Dat zorgt ervoor dat je graag die squad nog even dieper doet of die lunge langer. De combinatie van zijn trainingsprogramma en zijn persoonlijke coaching maken hem voor mij een meer dan toegevoegde waarde! Ben je op zoek naar raad en daad als het gaat om trainen (ongeacht je doel of niveau) dan is Brendan Nieuwenhuis absoluut een goede optie.

Martine Lokhorst

 

De begeleiding en coaching die Brendan geeft, zijn van hoog niveau. Het is duidelijk dat hij veel van zijn vak af weet. Hij vraagt door om doelen helder en realistisch te krijgen en ook met blessures heb ik prima kunnen trainen bij hem. Hij is creatief in zijn aanpak wat onder andere blijkt uit de manier waarop hij met het Coronatijdperk is omgegaan: binnen een week had ik alternatieve trainingen met een volwaardig schema. Kortom: een fantastische coach en trainer!

Nicoline de Haas

 

Ik ben nu anderhalf jaar bij Brendan aan het trainen, en het is nog elke week een feestje. Buiten de trainingen zijn de handvaten die hij geeft geweldig.
Even sparren over hoe de week geweest is, en vooral waarom je dingen zo doet. Deze momenten zijn heel verhelderend, en na er soms even over nagedacht te hebben altijd waar. De voedingsapp is zeker handig, heerlijke recepten en je kan hiermee toch je doel bereiken. Mocht je een coach zoeken dan zeg ik, ga naar Brendan!
Hij helpt goed om je doelstellingen te behalen. Of het gaat om fit te worden/blijven of je ideale gewicht te bereiken de ideale coach.

Berry van Ruth

 

Zelf was ik op zoek naar iemand die een andere kijk op trainen heeft, omdat ik al langdurig met een schouderblessure liep. De combinatie van oefentherapie en PT heeft ervoor gezorgd dat de pijn in mijn schouder enorm heeft afgenomen.We zijn momenteel op een punt dat ik weer het plezier heb terug gevonden in het trainen! Naast de goeie trainingen, is Brendan ook altijd bezig met jou als persoon. dit vind ik een enorm fijne extra van de trainingen. Voor mij is Brendan een topper en hoop dat we nog lang samen blijven trainen!

Jasper Stoovelaar

 

Brendan weet je op een leuke manier te motiveren om jouw sportdoelen te behalen. Door zijn opleiding weet hij heel veel over spieren en gewrichten, maar ook over de juiste voeding. Voordat ik met Brendan trainde had ik vaak last van sportblessures en kwam ik niet echt vooruit mbt spiergroei, maar dat is nu gelukkig voorbij.

Dennis Breed

 

Ik ben bij Brendan terecht gekomen via Facebook, na enkele jaren met rugklachten en zo nu en dan trainen was ik het zat. Door de begeleiding van Brendan 2x in de week Personal training zijn al mijn rugklachten verdwenen en train ik nu zelfstandig 2 a 3 keer in de week. Voel me nu weer energiek en fit dankzij de fijne begeleiding van Brendan.

7 gratis tips ontvangen?

Die gaan jou helpen in de sportschool!

 

Deze tips vinden mijn klanten enorm waardevol en daarom geef ik ze gratis weg.

    Bel nu
    Gratis Intake