Afvallen en strakker worden

Dat wil ik!

Wat is het eerste waar je aan denkt bij het woord “jojo-en”? Maak jij gelijk de link met de weegschaal die met elke afvalpoging die je doet een stukje verder omhoog lijkt te schieten? Dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn. Dat dit jou overkomt is dan ook niet omdat je niet genoeg je best doet, maar door het gebrek aan begeleiding.

Laat me je geruststellen 

 

Als je een crashdieet kan volgen, dan gaat dit je ook lukken. Want één ding die alle crashdiëten gemeen hebben is dat ze loodzwaar zijn. Super knap dus eigenlijk dat je dit überhaupt hebt volgehouden zolang als je deed. Het grote verschil is dat wij houden van een persoonlijke aanpak. We stemmen hierbij af hoe jij uiteindelijk wilt dat je leven eruit gaat zien. Dat is belangrijk, omdat het resultaat ook vol te houden moet zijn. Dit wil jij toch?

 

Simpel maar niet makkelijk

 

In de basis is wat er nodig is bij afvallen simpel, maar dit mag er zeker niet mee verward worden dat dit makkelijk is. Want wees eerlijk anders had jij, net als duizenden andere mensen, allang op je streefgewicht gezeten. Het wordt er dan ook niet makkelijker op als je dit op eigen houtje doet. Bij ons leer je ook waarom je iets doet, wat meer waarde geeft aan de nieuwe gewoontes.

Je bent geen topsporter dus je wilt ook niet begeleid worden op die manier

 

Dit begrijp ik meer dan wie dan ook. Je bent niet 100% van je tijd bezig met het sporten en je eten. Je hebt namelijk ook andere verantwoordelijkheden. Ook al is het zorgen voor kinderen of een intensieve baan vaak wel te vergelijken met topsport.

Genieten van eten


Uiteten, een drankje op zijn tijd, dat chocolatje waar je zoveel van houdt. Moet je dit dan echt voor altijd links laten liggen? Zeker niet! Zelf ben ik ook een Bourgondiër en daarom kan ik me voorstellen dat je niet de rest van je leven als een knaagdier wilt eten. Dat hoeft ook niet gelukkig. Je zal gegarandeerd anders moeten omgaan met je eetpatroon dan dat je nu doet, want dit heeft je ook mede tot dit punt gebracht. Het hoeft alleen niet haaks te staan op alles wat je fijn vindt.

De eerste inspanningen beginnen hier! 

 

Even het contactformulier in vullen

    Bel nu
    Gratis Intake